fredag den 31. juli 2009

2 års fødselsdag

I dag er det Cisco og Kasko´s fødselsdag, hurra hurra hurra!

Det er meget mærkeligt at tænke på, at det allerede er 2 år siden, Anti fik de to små muldvarper. Jeg kan stadigvæk huske alle detaljerne og min hukommelse er ellers ikke noget at råbe hurra for.......


Vi gik i flere dage og vågede over Anti, fordi vi var bange for, at hun skulle forsvinde ned i en af de fine huler hun havde gravet i haven. For at få tiden til at gå, gik vi i gang med at omdanne stakken af sten i haven til noget, der lignede en terasse. Hvis der skulle være noget der indikerer, at det er lang tid siden, så er det måske alt det ukrudt, der er kommet op imellem stenene i mellemtiden.......

Hvis Anti får hvalpe igen på et tidspunkt, så vil det nok være en god ide at starte forfra og så gøre det lidt mere grundigt :-)

Cisco og Kasko er nu blevet store flotte hanhunde, men derfor omtaler vi dem nu stadigvæk som hvalpene. De er begge to bundforkælede, men det vil der nok også være nogen, der mener, at deres mor er, så det er nok bare sådan det skal være. De har i hvert fald ikke taget skade af det :-)

Heldigvis har vi ikke generet deres ejere ret meget, for de går stadigvæk med til, at vi kommer og besøger dem og "hvalpene". Det kan selvfølgelig være, at de bare er enormt rare mennesker (det synes vi jo i hvert fald at de er), som har lige så svært ved at sige nej som jeg har, men det tør jeg nu ikke spørge dem om.

Indtil videre har familierne ikke mødt hinanden, men måske lykkes det at lave et familie-træf i løbet af sommeren. Vi har i hvert fald en plan om at tage til Sjælland og besøge dem og muligvis også andre sorte buhunde. Så får vi forhåbentlig en chance for at tage en masse billeder :-)

Ingen kommentarer: