onsdag den 1. april 2009

Hundesvømmehallen


Det seneste år har vi været i hundesvømmehallen næsten hver uge. Nu er det snart slut. I hvert fald for en periode.

Vejle Kommune har valgt at expropriere den ejendom som svømmehallen ligger i, fordi der skal være plads til erhverv.

Heldigvis har ejerne af svømmehallen fundet en anden ejendom i nærheden, hvor de har lovet os at de vil bygge en ny svømmehal. Den skulle gerne være færdig, når vi kommer frem til efteråret, hvor vi har brug for at kunne lave noget indendørs om aftenen.

Vores hunde hygger sig rigtig meget med at svømme. Vi andre hygger os også rigtig meget. Dels med at snakke og dels med at drikke kaffe når hundene er færdige med at svømme.

Chavez og Walther følges ad hele tiden. Eller rettere, Walther følger efter Chavez hele tiden. Så når Chavez går i vandet, så går Walther også i vandet . Meget af tiden svømmer de to side om side frem og tilbage i bassinet. Chavez er i rigtig god form igen, så han kan tage mange ture frem og tilbage inden han får et af "badedyrene". I starten prøvede Walther at snyde, ved at gå op ad vandet og vente på Chavez på rampen, men nu er hans kondition også kommet i vejret så han kan holde til mange ture inden han kommer op.

Anti har længe undgået at gå i vandet sammen med andre hunde, men de sidste 2 gange har hun overrasket os ved lige pludselig at springe i sammen med "drengene".
Det er mærkeligt at tænke på, at hun absolut ikke kunne lide vand, da vi startede med at komme i svømmehallen.

Ingen kommentarer: