fredag den 15. maj 2009

Efter udstillingen

Turen hjem fra Norge kunne først finde sted sidst på eftermiddagen mandag, når vi ikke ville gå glip af den sidste del af udstillingen. Så vi havde god tid til at opleve lidt af det sydlige Norge.


Vi startede mandagen med at gøre hytten ren. Ifølge reglerne måtte der ikke være hunde i møblerne og hvis der blev fundet hundehår, ville det koste os 500 nkr, så vi var meget omhyggelige med at fjerne alle spor efter hundene.


Da vi ikke havde haft nogen fotograf med på udstillingen om søndagen, havde vi ingen billeder af hundene med deres fine rosetter, så vi besluttede os til at finde et sted ude i den norske natur, hvor vi kunne stille hundene op med og uden rosetter.

Vi kørte en tur rundt i området ved Kristiansand og så en masse klipper, skovsøer og flot udsigt. Desværre var der ikke mulighed for at stoppe ved de mest idylliske steder, så vi måtte "nøjes" med en grusvej, hvor der var nogle fine klipper som hundene kunne klatre rundt på .







Det er ikke så tit man oplever at en hund får hele 3 rosetter på en udstilling. Jeg har i hvert fald ikke prøvet det før. Så jeg syntes det var sjovt at tage nogle billeder hvor hundene stod og sad på klipper med deres fine rosetter. Chavez var meget samarbejdsvillig. Han syntes det var enormt hyggeligt at blive fotograferet. I modsætning til om søndagen, hvor jeg måtte opgive at stille ham op for en norsk opdrætter, som gerne ville have et billede af ham. Der var både han og jeg for trætte til at gøre en ordentlig indsats.





Gloria var knap så samarbejdsvillig, men det lykkedes da at få nogle enkelte gode billeder af hende.









Ingen kommentarer: