mandag den 24. august 2009

Een hund tilbage

Jeg har taget en svær beslutning.
Jeg har skrevet under på papirerne til DKK og til Dansk Hunderegister, så nu er Chavez ikke længere min hund.
Vi besøgte ham og hans nye familie i fredags og det var ren idyl. Chavez hyggede sig med sine to nye søstre Atilla (blandingstæve) og Eisa (buhundetæve) og var glad for sine nye ejere. Han var blevet lidt rundere i de to måneder, hvor jeg ikke har set ham, men nu skal han sandsynligvis ikke udstilles mere, så det betyder ikke så meget. Til gengæld var Eisa blevet tyndere, fordi hun har fået en buhund at lege med.

Det er meget mærkeligt at skulle give afkald på Chavez, men vi er sikre på, at det er den bedste løsning for os allesammen. Selvom jeg havde en klump i halsen og vand i øjnene da vi gik derfra, så var det også en lettelse, at det er lykkedes at finde et hjem, der passer så perfekt til Chavez.
Nu har han selskab hele dagen. Han får massevis af gåture i hundeskovene omkring Silkeborg. Han er dagligt sammen med en masse andre hunde og bliver dejlig træt. I øjeblikket virker hans kemiske kastration stadigvæk, så det er lidt svært at vide om noget af hans stress vil komme tilbage når virkningen aftager. Hvis det sker, så kan det være han bliver rigtig kastreret, men indtil videre får han lov til at være hanhund.

Vi havde to buhundetæver med på besøg. Vi har nemlig fået lov til at låne Biloxi i et par uger, og hun blev afleveret fredag ved middagstid. Jeg var lidt spændt på, hvordan det ville gå med 4 voksne tæver, så vi havde aftalt, at hundene skulle mødes på neutral grund inden vi tog dem allesammen med ind i huset. Det gik fuldstændig smertefrit. Der var overhovedet ikke optræk til ballade. Ikke engang da alle 5 hunde fik et okseøre mens vi spiste. Dejligt med velsocialiserede hunde :-)

Ingen kommentarer: