søndag den 13. april 2008

Endelig forår

Fra tidlig morgen skinnede solen og jeg kunne simpelthen ikke nænne at fårene skulle stå inde i stalden på så dejlig en dag. Så jeg udstyrede alle vores 4 får med grimer, og trak dem over på marken. For de to lam var det en stor oplevelse at komme ud. De er jo født inde i stalden og har aldrig prøvet at have så meget plads at løbe rundt på. Fårene stak bare hovederne ned til jorden og spiste løs af det friske græs.

De 3 ældste af vores får går rigtig pænt i snor, så dem kunne jeg sagtens selv trække over vejen. Den sidste og yngste var fuldstændig umulig og smed sig ned på jorden hver gang snoren blev stram, så Anti fik lov til at komme ud og hjælpe til. Så gik det til gengæld hurtigt at komme over på marken........ Anti er ikke altid så let at styre, når der er får til stede, men hun forstår at få dem til at bevæge sig




Også hundene var påvirket af det gode vejr.

Da de forgæves havde forsøgt at sætte gang i fårene ved at løbe rundt om indhegningen, besluttede Chavez sig for at gå i vandet og køle poterne, mens Anti mente at det måtte være muligt at fange blishønsene i søen. De havde jo i hvert fald ingen indhegning til at forhindre det. Da det gik op for hende, at hun blev våd, droppede hun det, og så valgte de begge to at grave efter muldvarper i stedet for.


Ingen kommentarer: