søndag den 2. november 2008

Hvalpetræf

Uha hvor er det hårdt at have noget man gerne vil fortælle, og så ikke have tid til at få det skrevet i bloggen. Nu har jeg heldigvis fået overstået en hård weekend og kan se frem til en tid med lidt færre aftaler i kalenderen.

Kasko har nu været her i 2 uger og det går stadigvæk supergodt. Han er bare dejlig.
Mandag var vi i svømmehallen igen, og den her gang slap Kasko ikke for at svømme. Han var ikke specielt vild med det, men han svømmede fint når han fik et lille skub. De første ture fik han lov til at tage med redningsvest på. Da vi kunne se, at han lå fint i vandet og kunne styres uden brug af håndtaget på redningsvesten, tog vi den af og lod ham svømme uden. Det var slet ikke noget problem. Nu bliver det spændende at se hans reaktion i morgen aften, når vi skal derop igen.

Tirsdag var en meget spændende dag. Jeg havde nemlig bestilt tid til øjenlysning af både Cisco og Kasko. Det skulle foregå på Sjælland i nærheden af hvor Cisco bor, så jeg tog en fridag og kørte derover med Kasko og Anti. Jeg havde desværre ikke fået Kasko´s ejer til at underskrive rekvisitionen, så resultatet bliver først registreret ved DKK, når vi har sendt en underskrevet rekvisition. Vi behøver heldigvis ikke vente på resultatet. Der var ingenting at se i øjnene på nogen af hundene, så jeg var meget lettet. Nu er Cisco så klar til avl, men jeg vil nu anbefale hans ejere at vente et par år. Kasko mangler at få resultaterne registreret og at blive udstillet.

Efter øjenlysningen kørte vi hjem til Cisco hvor hundene legede i haven i flere timer. Efter en times tid gad Anti ikke rigtig være med mere. Kasko holdt ud i nogle timer (med nogle få pauser), så smed han sig også på gulvet og forsøgte at få en lur. Cisco syntes de var enormt kedelige og blev ved med at opfordre til leg indtil han havde fået aftensmad. Så havde vi 3 sovende hunde liggende rundt om bordet mens vi spiste aftensmad. Vi fik taget en masse billeder, men de ligger stadigvæk i kameraet.

Ingen kommentarer: