lørdag den 15. november 2008

Ny chance for Chavez

Det var meningen at Chavez skulle flytte hjem til os sidste mandag. Det passede lige præcis med, at Anti ville blive højløbsk i løbet af ugen, så vi var godt trætte af det. Men Chavez er vores ansvar og aftalen var, at vi ville tage ham tilbage og beholde ham, hvis det ikke duede i den nye familie.

Planerne ændrede sig pludselig drastisk da Kasko´s ejere kom for at hente Kasko. De har jævnligt snakket om, at de godt kunne tænke sig en buhund mere. De var fuldstændig vilde med Chavez, da de besøgte os mens Kasko var hvalp og kunne slet ikke forstå, at vi havde så store problemer med ham. Vi fortalte dem om alle Chavez´s dårlige sider/vaner og alligevel tilbød de os at tage ham med hjem indtil Anti var ovre sin løbetid. Det var et rigtig flot tilbud og vi vidste på forhånd, at vi ikke kunne tilbyde Chavez særlig meget opmærksomhed i perioden, så vi skyndte os at slå til og hentede Chavez et par dage før tiden.

Allerede dagen efter var Chavez med på besøg hos Kasko´s "mor´s" forældre og her faldt han så godt til, at han nægtede at gå med ud til bilen, da Kasko og hans mennesker skulle hjem. Efter lidt snak frem og tilbage fik han sin vilje og siden har han boet i Værløse, hvor han nyder, at to ældre mennesker har massevis af tid til ham. De har tidligere haft en labrador, så de er vant til at gå mange ture og Chavez elsker sine 4 daglige gåture.
Det er meget underligt for mig, at jeg ikke engang har mødt de mennesker som Chavez bor hos, men jeg stoler på Kasko´s forældre når de fortæller hvor godt Chavez har det og hvor afslappet han er. Når vi får tid til det, skal vi selvfølgelig over og besøge dem og aftale de nærmere forhold omkring Chavez´s fremtid.

Ingen kommentarer: