tirsdag den 25. november 2008

Chavez er tilbage

Nogle gange ville det være rart, hvis man kunne tale lidt fornuft ind i en hund.

Chavez har nu endnu engang ødelagt alting for sig selv. Det hele gik så godt. Han faldt rigtig godt til, han fik lov til at gå lange ture hver dag og var endda begyndt at få snoren af, så han kunne bevæge sig endnu mere. Han havde massevis af selskab fra mennesker som kunne lide ham.

Og hvad gjorde han?
Ja, han begyndte da selvfølgelig at lette ben indenfor og grave hele haven op udenfor.......
Vi har været turen igennem og kunne hverken gøre noget ved det eller leve med det. Så vi forstår godt, at andre ikke har lyst til at forsøge det. Hvis vi havde haft mulighed for at aflevere Chavez tilbage til de forrige ejere, så havde vi gjort det forlængst.

Heldigvis kunne Chavez blive på Sjælland indtil Anti var på de sidste dage af sin løbetid. Han kom tilbage til os mandag aften og Anti afviste ham meget kraftigt. Han har nu ikke helt accepteret, at hun ikke vil parres, så han traver rundt og piver i døgndrift. Han var meget tæt på at komme til at tilbringe sin første nat i stalden, men vi forbarmede os over ham og håber, at vi får lov til at sove i nat.

Vi har besluttet os til at bruge buret, når vi ikke har mulighed for at holde øje med Chavez. Han er godt nok ikke specielt glad for at være i bur, men hvis det kan forhindre ham i at lette ben op ad alting, så kan det gøre vores allesammens liv med hinanden lidt hyggeligere.

Derudover har vi planer om at prøve at få Chavez kemisk kastreret i håb om, at det kan nedsætte den stress, som får ham til at opføre sig tåbeligt. Med en kemisk kastration har man mulighed for at vurdere om en rigtig kastration vil have en virkning. Forhåbentlig er hans stress hormonbetinget.

Ingen kommentarer: