søndag den 30. november 2008

Klar til vinteren

Så blev vi endelig klar til at fårene kan komme ind i stalden.
Vi har hvert år det samme problem. Når fårene kommer ud om foråret og vi vil igang med at muge ud og gøre rent i stalden, så nægter traktor Torben (ja, det hedder den altså) at starte.
Så går der nogle måneder, hvor vi prøver at få en traktor-kyndig person til at gøre noget ved problemet og først sidst på sommeren lykkes det at få gang i den gamle IH 824.

Den her sommer har vi haft hjælp fra vores nye nabo Jesper som er bil-mekaniker. Det har vist været noget af en udfordring for ham at rode med en gammel traktormotor. Det er lidt anderledes end moderne biler :-)
Da det endelig lykkedes at overtale Torben til at begynde at arbejde (han måtte bestikkes med et helt nyt batteri) var vi langt henne på året og havde nået en periode, hvor vores weekender var godt fyldt op og aftenerne var for mørke til, at vi kunne se noget ude på marken. Så det har taget os lang tid at få stalden tømt og rengjort igen i år.
Men i den her weekend blev vi endelig færdige, så nu kan fårene komme ind, når der ikke er mere græs og vejret bliver for trist. Indtil da nøjes jeg med at fodre dem udenfor. Så slipper jeg for at stå så tidligt op.

Ingen kommentarer: