søndag den 30. november 2008

Chavez overrasker

Vi har nu haft Chavez boende i næsten en uge og han overrasker os. De første 2 dage var han som vi kender ham. Han kunne ikke slappe af, han løb rundt efter kattene, han trak som en gal når vi gik tur med ham og vi var overbevist om, at han ville lette ben med det samme når vi kiggede den anden vej.

Torsdag morgen gjorde jeg alvor af truslerne og tog Chavez med til dyrlægen for at få ham kemisk kastreret. Ifølge dyrlægen skulle sprøjten begynde at virke om ca. 14 dage når hormon-niveauet er faldet. Hvor lang tid det virker vil tiden vise. Det er meget forskelligt. Men vi skulle ikke forvente, at han kunne lave hvalpe det næste halve år. Så må vi håbe at der ikke er nogen der har seriøse planer om at bruge ham :-)

Men tilbage til overraskelsen. Chavez har opført sig eksemplarisk (næsten) siden i torsdags. Han har præsteret at dele tæppe med Anti mens de begge to har spist tyggepinde. Han har overhovedet ikke lettet ben indenfor selvom vi nu ikke længere har ham under 100% opsyn. Han stopper op lige så snart snoren bliver stram når vi går tur. Han har ikke bidt os i fingrene når han har fået godbidder. Han ligger gladeligt under sofabordet sammen med Harley når vi sidder i sofaen om aftenen og han har overhovedet ikke gravet i græsplænen.
Vi kan næsten ikke kende ham igen. Man skulle næsten tro at sprøjten allerede virkede eller at Chavez havde opfattet, at han ikke får flere chancer nu. Uanset hvad, så er vi meget glade for at det går så godt.

Ingen kommentarer: