onsdag den 7. maj 2008

Super agilityhund

Chavez hygger sig stadigvæk hos sin nye familie, så indtil videre tyder alting på, at han kun kommer tilbage til os, når han skal på ferie :-)
Vi nyder freden derhjemme og Gizmo (katten) er pludselig blevet meget aktiv i gulvhøjde. Hun har de sidste 16 måneder forsøgt at holde sig i ca. 1 meters højde og kun rørt gulvet, når hun skulle løbe fra den ene vindueskarm til den næste. Nu løber hun gerne rundt og leger med legetøj (eller halvdøde mus.....) på gulvet. Faktisk finder vi næsten dagligt en død mus ovenfor trappen, når vi står op. Dygtig kat :-)

Anti trives tilsyneladende fint med at være blevet ene-hund igen. Hun elsker at få al opmærksomheden, men nogle gange mangler hun nogen at lege med, så det går ud over Gizmo. Heldigvis kender de hinanden godt (er vokset op sammen), så ingen af dem tager skade :-)

Egentlig er vejret ved at være for godt til at tage i hundesvømmehallen, men vi hygger os så meget med det, at vi fortsætter med at mødes med Walther og familien hver mandag aften.
Walther er nu blevet rigtig glad for at svømme og har også fundet ud af at svømme ud og hente sit legetøj, så nu kan han svømme flere baner i træk efter et lokke-pivedyr.

Efter 2 ugers manglende agility-træning var vi endelig på banen igen tirsdag aften. Vi trænede lidt forskellige ting, hvor hundene skulle arbejde på afstand af føreren og endte med at skulle løbe en hel bane. Her imponerede Anti for en gang skyld resten af holdet. Der kom nemlig en stor Golden Retriever unghund ind på banen mens vi løb, og både Anti og jeg valgte at ignorere den fuldstændig. Den prøvede godt nok at løbe i vejen for os, men vi løb bare udenom og fuldførte banen. Det viser vist med al tydelighed, at Anti er glad for at løbe agility. Hvis vi havde haft samme oplevelse mens vi træner lydighed, så ville hun bestemt ikke bare have arbejdet videre.
Anti lavede i øvrigt nogle perfekte slalomindgange og glemte tilsyneladende også at lave sit "trick" med at springe den sidste pind over. Jeg håber virkelig hun snart bliver helt stabil i slalom. Jeg mangler lidt lysten til at deltage i flere konkurrencer, så længe slalom giver os så mange fejl.

Ingen kommentarer: