onsdag den 18. november 2009

Hundesvømning

Så blev den nye hundesvømmehal endelig færdig nok til at vi kunne tage den i brug.
Den åbnede i lørdags og vi sørgede straks for at få en tid tirsdag aften. Bygningen omkring svømmebassinet er ikke helt færdig endnu, og der mangler også nogle detaljer indenfor, men de vigtigste ting er på plads. Selve bassinet er blevet både længere og dybere, samtidig med at det er blevet sænket, så man bedre kan nå sin hund, hvis den ikke lige vender på kommandoen eller hvis den skal have hjælp til at lære at svømme rigtigt.

Det sidste behøvede Anti absolut ikke. Hun kunne godt kende en hundesvømmehal, så allerede mens jeg gjorde klar til at gå derind, begyndte hun at pive og gø af utålmodighed. Hun var meget hurtigt i vandet og så ud til at nyde det. Det samme må man sige om hendes buhunde kammerat, som tydeligvis også havde savnet at svømme. Han var næsten ikke til at holde oppe af vandet. Hvis han havde fået lov, så havde han hentet badedyr uafbrudt i en time. Sikken kondition den hund må have. Anti blev ret hurtigt træt, så hendes kondition er åbenbart ikke så god. Det skal en ugentlig svømmetur nu nok få gjort noget ved.

Efter svømningen hyggede vi os med kaffe, kage og chokolade mens vi kiggede på en dobermann hvalp der skulle lære at svømme og to newfoundlændere, der holdt formen ved lige.
Uha hvor er det bare dejligt at komme igang igen. Det er altså en skøn beskæftigelse på kolde og mørke vinteraftener og så er det endda billigt lige nu. Der er tilbud på 10-turs kort. Se mere på www.dortheasminde.dk. Det kan klart anbefales.

Ingen kommentarer: