torsdag den 3. juni 2010

Opture og nedture

Nu har Tesla været ved heksedoktor/duttedame/bowenbehandler 2 gange med en uges mellemrum. Efter den første behandling holdt hun op med at halte en enkelt dag, men så startede hun desværre igen. Vi holdt hende ellers fuldstændig i ro. Hun fik kun lov til at gå tur i snor og var ikke engang i haven sammen med Anti. Jeg havde jo nok håbet på mirakler, men så nemt skulle det altså ikke være.
Anden behandling fandt sted på Sanne´s Hundecenter, hvor det tilfældigvis passede med at Anne-Line var på besøg. Endnu engang sad vi bare og snakkede hyggeligt sammen mens Tesla gik lidt rundt og engang imellem blev nusset af Anne-Line. Den her gang kunne jeg lidt bedre se at hun trykkede nogle bestemte steder på rykken og omkring skulderen.

Igen skulle vi holde Tesla fuldstændig i ro i 4 dage, hvilket vi gjorde. Hun fik ingen mulighed for at gå på trapper eller hoppe op i sofaen, og hun fik heller ikke lov til at lege med Anti. Behandlingen var om tirsdagen. Onsdag var der ingen forskel, men torsdag gik det helt galt. Tesla haltede både på forbenet og det ene bagben. For første gang kunne vi virkelig se, at hun havde ondt. Hun skjuler det eller enormt godt. Vi havde heldigvis Metacam piller liggende, så hun kunne få en rolig nat og fredag havde hun det bedre.

Lørdag holdt jeg kursus på Fyn, så der var Arne alene hjemme med hundene. Og endelig gik det den rigtige vej. Hun var faktisk så godt som haltfri i hele tre dage og endelig begyndte vi at se lys forude. Men selvfølgelig holde det ikke. Selvom vi blev ved at holde hende i ro, så begyndte hun langsomt at halte igen. Men det positive må være at det i det mindste lykkedes at få hende haltfri i nogle dage. Vi kommer nok ikke udenom, at hun skal have endnu en behandling, men bare det går fremad, så er det også ok.

Ingen kommentarer: