mandag den 24. maj 2010

Dejlig pinse

To dage med besøg af buhunde og deres familier. Så kan fridagene bare ikke bruges bedre :-)


Søndag var det Walther der lokket sin familie med herud. Vejret var ikke så pragtfuldt som lørdag hvor vi krøb i skygge og lod Anti svømme i søen for at blive kølet ned. Men det var tørvejr og solen skinnede, så vi syntes alligevel, at hundene skulle have lov til at svømme.
Det lykkedes ikke at lokke Tesla i vandet, men Anti og Walther nød det.
Sjovt nok larmer de ikke så meget, når de svømmer i det fri. Nogle gange kunne vi godt have brugt høreværn i hundesvømmehallen.







Mandag fik vi besøg af 4 10-uger gamle buhundehvalpe og deres reservemor Runa. Sidstnævnte kan tydeligvis godt huske at hun har været på ferie her, for hun opførte sig meget hjemmevant både inde i huset og udenfor i haven. Alle fire hvalpe var dejligt nysgerrige og havde massevis af mod på livet, så det var noget af en opgave at holde øje med dem. Godt nok er vores have indhegnet, men den er ikke hvalpesikker. Der er blandt andet nogle huller i det gamle rækværk over mod naboen og jeg måtte da også ud og lokke 2 hvalpe tilbage i vores have :-)


Vi kunne heldigvis byde på nogle ting som hvalpene ikke havde oplevet før. Først fik de mulighed for at hilse på vores hunkat Gizmo, da de vovede sig ind i fårenes stald. Hun er heldigvis enormt tålmodig med hvalpe, så hun lod dem bare undersøge sig uden at sige eller gøre noget. Først da de begyndte at lægge poter på hende for at lege, valgte hun at springe op, hvor de ikke kunne nå hende.




Ingen kommentarer: