tirsdag den 18. maj 2010

Behandling af Tesla

Så har Tesla været til sin første behandling hos Anne Line. Nu skal hun holdes i ro i 4 dage og så skal hun have behandling nummer to om en uge. Forhåbentlig lykkes det at få hende til at gå ordentligt på alle 4 ben snart.
Det var en lidt sjov oplevelse at være til alternativ behandling. Behandleren var utrolig sød og Tesla kunne rigtig godt lide hende. Der var ikke noget med, at Tesla skulle op på et bord eller skulle holdes fast på noget tidspunkt. Jeg blev bare bedt om at sætte mig i en sofa og så trissede Tesla rundt og snuste til tæpper og møbler. Når hun bevægede sig over til Anne Line blev hun kælet for og trykket lidt på og ret hurtigt begyndte Tesla at lægge sig ned for at hvile sig, når Anne Line havde rørt hende. Efter nogle minutters hvile rejste hun sig og gik selv over til Anne Line. Efter 4 gange berøring mente Anne Line, at det var nok for den her gang. Nu må Tesla´s krop i gang med at helbrede sig selv. De kommende dage vil Tesla muligvis komme til at halte mere igen, men så skulle det gerne gå den rigtige vej.

Vi ved ikke præcis, hvad der har givet Tesla den dårlige skulder. Hun hopper og springer rundt hele tiden, så det er ikke så underligt, hvis hun lander forkert engang imellem. Jeg ved, at hun blev jordet en enkelt gang af en løs hvalp til hvalpetræningen, men på det tidspunkt var hun begyndt at halte på forbenet. Måske har "overfaldet" gjort en lille skade værre.

Jeg opdagede lige, at der ligger et klip fra en udsendelse på TV2 Fyn, hvor man kan se hvordan Anne Line arbejder. Det er godt nok på heste, lamaer og æsler, men metoden er den samme.
http://www.tv2fyn.dk/video/25414

Ingen kommentarer: