mandag den 14. juli 2008

Besøg hos Cisco

Så fik vi set Cisco igen og han er bare dejlig.

Jeg var meget spændt på at se og opleve ham igen. Da han forlod os som 15 uger gammel var han en meget nysgerrig og ligevægtig hvalp, som var klar til at erobre verden. Han har stadigvæk selvtilliden i orden, men havde fuld styr på sit hundesprog og var ikke i tvivl om hvornår han kunne "overfalde" sin mor og hvornår han skulle lade være.



Af udseende lignede han ikke Anti specielt meget da han var hvalp. Nu ligner han Anti så meget, at vi ind imellem måtte kigge på halsbåndets farve for at finde ud af hvem af dem vi kiggede på. Hans hoved var lidt bredere og han var lidt højere plus at hans hale var bedre oprullet, men derudover var de meget ens.



Cisco´s ejere har flere gange skrevet til os, at alle deres naboer er vilde med ham og det kan vi godt forstå nu hvor vi har mødt ham. Han er en rigtig god repræsentant for de sorte buhunde i Danmark og vi er stolte af at have "lavet" ham. Vi er også utrolig glade for at det lykkedes os at finde så god en familie til ham.


Nu bliver det så spændende at se hvordan han klarer sig, når han skal udstilles og sundhedsundersøges i løbet af efteråret. Resultatet kommer til at afgøre om Anti skal have et kuld hvalpe mere.


Ingen kommentarer: