tirsdag den 13. april 2010

Tesla status

Vi slås stadigvæk med, at Tesla halter. I starten var det bagbenene og nu er det så venstre forben. Så fredag eftermiddag tog jeg en beslutning og bad min dyrlæge om at røntgenfotografere Tesla´s poter.
Inden da havde han trukket og skubbet ledene på begge forben uden at Tesla reagerede den mindste smule, så det tyder ikke på, at hun har problemer med skuldre og albuer. Det eneste hun reagerede på var, når han tog fat i en bestemt tå på venstre pote og trak den udad. Og hun kunne selvfølgelig ikke lige pive for at give os en ide om, at vi var på rette spor. Næh, hendes reaktion var at slikke dyrlægen i hovedet og skubbe til hans hånd med snuden. Det gjorde hun til gengæld 3 gange i træk, og kun i den situation, så vi var enige om, at vi måtte være på rette spor.
Desværre viste røntgenbillederne ikke noget entydigt. Leddet på venstre pote var måske en anelse tykkere end på højre, men det var ikke nødvendigvis et sygdomstegn. Det var også en lille hvid prik på røntgenbilledet som kunne være et fremmedlegeme i en trædepude, men det kunne også bare have været skidt på linsen eller en fejl i billedet. Æv, æv, æv.

Dyrlægen syntes at vi skulle sætte Tesla på en penicillin kur og give hende noget smertestillende, for at undgå at hendes halten skulle give skader på andre dele af kroppen. Og så må hun hverken grave eller lege vildt med andre hunde de næste 10 dage. Det bliver ikke nemt at overholde, men jeg må jo finde på noget andet at bruge hendes lille kønne hoved til :-)

Ingen kommentarer: