mandag den 20. oktober 2008

Hanhund i huset

Så har vi fået en hanhund i huset igen. Denne gang en sort buhund. Vi har nemlig fået lov til at låne Kasko, mens hans familie er på ferie.
Det er en stor ære at få lov til at passe guldklumpen og vi er ikke i tvivl om, at det er sværere for ejerne at undvære Kasko end det er for Kasko at undvære dem :-)
Jeg var spændt på at se hvordan Kasko ville reagere når han blev lukket ud af bilen på gårdspladsen. Da Cisco var på besøg virkede det som om han genkendte huset og haven. Det samme var tilfældet med Kasko. Han var hurtigt på vej over vejen til marken, hvor han elskede at løbe rundt som lille hvalp. Da han ikke fik lov til det, løb han med Anti ind igennem huset og ud i haven, hvor han hurtigt fandt rundt om stalden, så han kunne se os gennem hegnet.
Jeg er ikke spor i tvivl om, at han kunne huske det hele.
Det eneste han ikke var helt tryg ved var kattene, men Nimbus og Harley var her jo heller ikke da Kasko boede her.

Vi fik mulighed for at se hvordan Kasko reagerer på fremmede steder og hunde, da han var med ude i DcH (sammen med sine ejere) for at overvære vores klubmesterskab i Rally-Lydighed.
Han var selvfølgelig fuldstændig afslappet og syntes bare, at det var spændende. Endnu engang kunne vi med stolthed præsentere vores dejlige opdræt for andre hundemennesker.

Anti vandt i øvrigt expert klassen, så nu er hun blevet Klubmester 2008, men der kom kun en enkelt konkurrent, så det var lidt for let. Vi fik konstateret, at vi skal træne Æresplads noget mere. Anti valgte at lægge sig ned undervejs, så hvis vi havde haft en strengere dommer, ville vi ikke have bestået. Heldigvis er der kun en enkelt Rally-bedømmer som er så hård :-)

Ingen kommentarer: