søndag den 25. juli 2010

Agility konkurrence i Brenderup

Så har Arne og Anti været til agility konkurrence igen. Denne gang var det 2 dage i Brenderup og jeg var med begge dage. Lørdag stod vi op kl. 4.30 for at kunne være i Brenderup tidligt nok til at få plads til et telt ved den bane, hvor små og mellem hunde skulle løbe. Det er lang tid siden jeg har været så tidligt oppe, men efter 4 ugers "ferie" er jeg ved at være udsovet, så det var slet ikke noget problem :-)
Den her gang var der ikke så mange med fra Arne´s agilityhold, men træneren var der heldigvis og hun var igen supergod til at gå banegennemgang sammen med Arne og hjælpe ham til at planlægge løbene rigtigt. Anti løb rigtig fint og hun var ikke så opmærksom på, hvor jeg var, som sidste gang. Hun havde fin fart på, faktisk så meget fart, at hun sprang over nedgangsfelterne på A-brættet i begge agilityløb lørdag .......
Derudover var der stadigvæk problemer med slalom. Arne arbejder på at finde ud af, hvordan han får Anti til at gå rigtigt ind i slalom, når hun har fuld fart på. Det lykkedes ikke rigtig lørdag, men han fik så meget styr på hende, at slalom lykkedes i andet forsøg og i det ene springløb lykkedes det faktisk at få en andenplads og en fin pokal:-)
Vi havde selvfølgelig også Tesla med og hun startede dagen med at hygge sig med Dingle (Schapendoes), som "boede" i teltet lige ved siden af os. De har kendt hinanden i mange måneder og har flere gange fået lov til at lege vildt sammen, men de havde det også fint med at lege roligt med snore på. Ind imellem gik jeg en tur rundt på pladsen med Tesla og hun sugede indtryk til sig. Hen på eftermiddagen kunne vi mærke, at hun skiftede opførsel. Hun fik et tyggeben og begyndte pludselig at knurre, hvis andre hunde kom for tæt på teltet, selvom hun lå i et bur bagved os. Det undrede mig noget, for hun plejer ikke at være mad-aggressiv. Vi blev enige om, at hun måske bare var træt og det viste sig at være helt rigtigt. Da vi kom hjem fik hun sin aftensmad og så sov hun resten af aftenen (hvilket i øvrigt også var tilfældet for Arne.... :-))

Søndag kunne vi sove længe, for de startede med klasse 3 og 2 og teltet var allerede slået op, så vi skulle først være der kl. 8.30. Arne og Anti startede helt forrygende med AG1. De løb et supergodt løb og fik endda slalom indgangen i første forsøg. Desværre havde Arne lidt for travlt og opdagede for sent, at Anti "glemte" den sidste pind i slalom, så de blev disket for ikke at gøre slalom færdig. Men det var en super start på dagen. De andre løb gik også rigtig godt. Ingen feltfejl og Anti gik rigtigt ind i slalom i alle 4 løb. I Ag åben og SP1 gik hun desværre ud af slalom for tidligt, så det gav fejl, men i SP åben lykkedes alting og Arne og Anti fik deres første fejlfri løb. Uha hvor bliver de bare gode, når de får nogle mere erfaring sammen :-)

Ingen kommentarer: